Implantanti

Zubni implanti su vrhunac napretka stomatologije. Zahvaljujući napredovanju tehnologije zubni implanti postaju sve zastupljeniji u stomatološkoj praksi. Implantat je vijak izrađen od titana koji se stavlja u kost malom hirurškom intervencijom. Cijeli postupak ugradnje traje oko dvadeset minuta i ukoliko se poštuju sva pravila nema većeg rizika i velikih bolova nakon samog zahvata. Nakon ugradnje implantata potrebno je vrijeme da bi se on integrirao, odnosno srastao sa kosti. Taj proces se naziva osteointegracija, a traje između 4 do 6 mjeseci.

1-1
1-2
1-3_resize

Kad u vilici uopšte nemamo zube možemo ih staviti u obliku fiksnog mosta na samo 4 implantata. To se zove sistem ALL-ON-FOUR.

2-1
2-2
2-3

Alergijske reakcije su svedene na minimum kao i mogućnost odbacivanja implanta od strane Vašeg organizma (NOBEL Biocare), Vam sledeći ugrađuje gratis.

3-13-2

Zubni implantati su najbolji izbor za Vas ako želite da nadoknadite jedan ili više izgubljenih zuba. Ugradnjom zubnih implantata na mjesto izgubljenih zuba izbjegavate brušenje zdravih zuba i samim tim im produžavate vijek. Ugradnjom zubnih implantata omogućićemo Vam da dobijete fiksni rad koji će Vam pružiti najpribližniji osjećaj Vaših prirodnih zuba.

4-14-24-3